Training Grounds

A Ragna.ro Wiki wikiből

Karakterünk létrehozása után egy kezdeti kiképző helyre, a Training Grounds-ra kerülünk. Itt nyerhetünk információt a játék egyes létfontosságú hogyan és mikéntjeiről. Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy beszéljünk a szigeten és a várban található emberekkel, akik szépen elmagyaráznak mindent és cserébe extra tapasztalattal és szintekkel jutalmaznak minket.

Érdemes figyelmesen elolvasni az útmutatásokat, mert így sok fölösleges kérdést és időt spórolhatunk meg. Ha figyelmesen végighallgattunk mindenkit, lehetőség van a gyakorlatban is kipróbálni tudásunkat és különféle szörnyek ellen harcolni. Szükség esetén a kertben, nem messze attól a ponttól ahol bejutottunk áll egy férfi, aki ha megkérjük különböző nehézségű kiképző kertekbe vihet minket és így akár egész gyorsan is fejlődhetünk ha elég ügyesek vagyunk.

Ha meguntuk a kiképzést, a kert túlsó oldalán áll egy másik férfi aki szívesen elkalauzol minket a vár egy következő termébe, ahol eldönthetjük, hogy szeretnénk-e egyből valamelyik városba jutni és megkezdeni a kalandozást, vagy előbb kitöltünk-e egy tesztet ami azt vizsgálja, hogy melyik kaszt illik hozzánk a leginkább és a teszt végeztével lehetőséget kínál az azonnali, nekünk megfelelő kasztváltóhelyre való jutásra. Ha mindez megvolt, itt az ideje belevetni magunkat a kalandok sűrejébe!