Letöltés és Telepítés

A Ragna.ro Wiki wikiből

Letöltés

A weblap letöltés menüpontjában találjátok a letölthető fájlokat: http://www.ragna.ro/download.php

Mivel szinte egyedüliként használunk renewal rendszert az ismertebb szerverek között, ezért ajánlott letölteni a teljes klienst, mivel sok alapvető változás volt benne a régi kliensekhez képest. Ezek után pedig a Ragna.ro patcher-t kell letölteni.

Akiknek esetleg lenne megfelelő renewal kliensük, nekik elég csak a Ragna.ro patcher-t letölteni.


Telepítés

Teljes kliens esetében csak ki kell csomagolni a letöltött fájlt egy tetszőleges helyre a számítógépen, majd bele kell másolni a Ragna.ro patcher-t.

Csak patcher esetében pedig elég bele másolni a patcher-t a meglévő ragnarok kliensünk fő könyvtárába.


Frissítés

Alapvetően nincs szükség gyakori frissítésre, viszont nagyobb szerver frissítések után bekerülhetnek új helyek, tárgyak, küldetések. Ezek megfelelő működéséhez ajánlott frissíteni a ragnarok klienst is. Ezt úgy tehetitek meg, ha elindítjátok az rsu-kro-rag-lite alkalmazást, majd ha lefutott a frissítés, utána pedig az rsu-kro-sak-lite-ot. A két alkalmazás a kliens fő könyvtárában található. Akinek nem lenne ilyene, az utalhat régebbi kliensre, amit erősen ajánlott lecserélni az általunk közzétett változatra.

A kisebb frissítések a Ragna.ro patcheren keresztül érkeznek, ezért ajánlott mindig ezzel indítani a játékot!


Webkliens

Lehetőség van a webes kliens használatára is, melyet a play.ragna.ro címen értek el. A webkliens nem teljes körű kliens, csökkentett funkcionalitással bír, így pótmegoldásként érdemes rá tekinteni.