Küldetés

A Ragna.ro Wiki wikiből

Itt találhatjátok a Ragnarok Online-on elérhető küldetések listáját (kivéve a Dungeon-okba való Belépés és az Eden Group Küldetéseit). A küldetések célja, hogy színesítsék a játékot valamint extra EXP-t és Item-eket szerezhetünk a karakterünknek. Ellentétben más MMORPG küldetésekkel, a Ragnarok Online küldetések sokkal interaktívabban zajlanak. Több választási lehetőségünk is van, sőt néhány küldetés a válaszainktól függően többféleképpen is végződhet. Ezen kívül, néhány küldetés akár több mint 10 lépésből is állhat.


Küldetés Ablak

Az ALT + U kombináció leütésével hozhatjuk be a küldetés ablakot, mely segítségével megtekinthetjük a már megkezdett, de még be nem fejezett küldetéseket. (Kivéve az alvilági és a Battleground-os küldetések esetén.) Sajnos nem adja meg a küldetés következő lépésébe felkeresendő NPC és helyszín koordinátáit. Viszont ha a küldetés során szörnyeket kell megölnünk, a karakterünk feje felett megjelenik egy mező, ami értesít bennünket a megölni kívánt szörnyek számáról.

Ha egy küldetés később akarunk folytatni, inaktívvá is tehetjük. Csak egyszer a nevére klikkelünk jobb egér gombbal és szürkén fog megjelenni a küldetés neve. Ugyan így vissza is aktiválhatjuk az inaktív küldetésünket. Ez nem fogja befolyásolni a küldetés folytatását.


Küldetés Törlése

Törölheted a nem kívánt küldetéseidet, ha beszélsz Quest Knight-tal Prontera-ban (prontera 142, 227).


Küldetések