Házasság

A Ragna.ro Wiki wikiből

Marriage System

Ez egy olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy a játékosok összeházasodjanak és élvezzék a házasság előnyeit a játékon belül is. Még akkor is, ha kevésbé figyelemre méltó ez az előny.

Jelenleg az azonos neműek házasságát a rendszer nem támogatja!

Előfeltételek

 • A karaktereknek különböző neműeknek kell lenniük.
 • Legalább 45 vagy annál magasabb szintűek (Base Level) legyenek a karakterek.
 • Egyik karakter sem Adoptált még "Bébi" karaktert.


Vőlegény Broom.png 1,300,000 zeny

1db Tuxedo.png Tuxedo

1db Diamond ring.png Diamond Ring

Menyasszony Bride.png 1,200,000 zeny

1db Wedding dress.png Wedding Dress

1db Diamond ring.png Diamond Ring

A Szertartás

Miután összegyűjtötted az összes elemet, fel kell keresned a főváros (Prontera) északi részén található templomot. Beszélned kell az NPC-vel, aki elindítja a szertartás és regisztrálja, azt aki elsőnek beszélt vele. Majd 1 percen belül a párunknak is beszélni kell ugyanazzal az NPC-vel, hogy regisztrálja őt is. Ha nem vagyunk elég gyorsak, időtúllépés miatt érvénytelen lesz a ceremónia.

Miután mindketten regisztráltatok, a pap a templom előtt folytatja a szertartás. Még egyszer utoljára megkérdezi a pár mindkét tagját, hogy valóban akarja-e a házasságot és egyetértenek-e vele. Ha igen a házasság érvényes és a szertartás befejeződik.

A Diamond ring.png Diamond Ring átalakul Wedding ring-ekké (Vőlegény Broom ring.png, Menyasszony Bride ring.png), amelyeket azonosítani kell egy Magnifier.png Magnifier-rel. Ezt követően a gyűrűt "felszereljük" a karakterünkre, mivel csak így tudjuk használni a házassághoz tartozó képességeket.

Ezután 1 órát várnotok kell, hogy támadásokat tudjatok indítani, vagy a képességeiteket tudjátok használni. Sokan döntenek úgy, hogy ez idő alatt meglátogatják a nászutasok városát Jawaii-t. Az NPC-t Izlude dokkjánál találhatjátok meg.

Képességek/Skill-ek

 • Romantic Rendezvous.png Romantikus Randevú/Romantic Rendezvous
  • A házastársak megidézhetik párjukat, a jelenlegi tartózkodási helyükre. A teleportálás 15 másodpercet vesz igénybe. Azonban ez a képesség nem használható mindegyik területe. Ilyenek a War Zones-ok és a Dungeons-ok.
 • Loving Touch.png Szerelmes Érintés/Loving Touch
  • A HP-éd 10%-ért cserébe, vissza állítja párod HP-jét 10%-kal.
 • Undying Love.png Halhatatlan Szerelem/Undying Love
  • A SP-éd 10%-ért cserébe, vissza állítja párod SP-jét 10%-kal.